Αναζήτηση στο Σάιτ


Επαφή

Sefp-bg

E-mail: sefbg@hotmail.com

 Χορηγοί

 

Εδώ μπορείτε

να διαφημιστείτε!

0890910522

 

Στη Βουλγαρία 45 ποδηλάτες από την Ξάνθη

2010-11-22 00:10

 

podilates_vouglaria_4

Στη γειτονική Βουλγαρία ταξιδεύουν μέσω της τουριστικής διόδου περίπου 45 ποδηλάτες της Ξάνθης, που διοργάνωσαν τη σχετική εκδρομή και ξεκίνησαν λίγο μετά το μεσημέρι του Σαββάτου. Read More Πρόκειται για λάτρεις του ποδηλάτου από την πόλη της Ξάνθης, φίλους και υποστηριχτές του γνωστού ποδηλάτη Σταύρου Παπαδόπουλου, που συμμετέχουν στη σχετική πρωτοβουλία του.

Η ομάδα των ποδηλατών από την Ξάνθη θα διασχίσει το Σάββατο τη διαδρομή μέχρι τις Θέρμες και θα διανυκτερεύσει στο ελληνικό έδαφος. Την Κυριακή το πρωί θα περάσει στη βουλγαρική πλευρά και θα επιστρέψει πίσω στην Ξάνθη.

 

Όπως είναι προφανές, στόχος της πρωτοβουλίας δεν είναι μια εκδρομή στη βουλγαρική πλευρά (όπου η παραμονή είναι πολύ σύντομη) αλλά η εξάσκηση των συμμετεχόντων σε μια δύσκολη αλλά ευχάριστη ορεινή διαδρομή στην περιοχή της Ξάνθης. Αρκετοί από τους συμμετέχοντες έχουν κάνει στο παρελθόν τη διαδρομή μόνοι τους ή σε μικρές παρέες και η μαζική αυτή μετάβαση ήταν μια καλή ευκαιρία να την επαναλάβουν καθώς είναι μια από τις αγαπημένες των ποδηλατών της Ξάνθης.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν σχόλια.