Αναζήτηση στο Σάιτ


Επαφή

Sefp-bg

E-mail: sefbg@hotmail.com

 Χορηγοί

 

Εδώ μπορείτε

να διαφημιστείτε!

0890910522

 

Διαμονή στο Σαντάνσκι

2010-10-23 16:47

Ξενοδοχεία στο Σαντάνσκι:

                                  

Για να κάνετε κράτηση δείτε τη σελίδα εδώ 

www.letsbookhotel.com/el/bulgaria/sandanski/hotels-accommodation.aspx

 

Panorama Hotel

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο πάρκο της πόλης του Σαντάνσκι, 160χμ. από τη Θεσσαλονίκη, και 250χμ. από τα Σκόπια. Το Σαντάνσκι προσελκύει πολλούς επισκέπτες με τη μοναδική φύση και το υγιεινό κλίμα, ένας αποκλειστικός συνδυασμός του φρέσκου αέρα του βουνού από την οροσειρά Πιρίν με ζεστές αύρες που προέρχονται από τη θάλασσα του Αιγαίου. Το ξενοδοχείο συμπεριλαμβάνει εστιατόριο, μπαρ στο λόμπι, μπαρ στην πισίνα, υπηρεσία δωματίου, αίθουσα συνεδρίων για 50 άτομα, κέντρο σπα, χώρο στάθμευσης και στεγασμένο γκαράζ. Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον και εντυπωσιακή εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές όλο το χρόνο.  

Medite Resort Spa Hotel

Το Medite Resort Spa Hotel στο Sandanski προσφέρει υπέροχη θέα στην πόλη και εξαιρετικό, μοντέρνο σπα και κέντρο ευεξίας τελευταίας τεχνολογίας. Προσφέρονται περιποιήσεις σώματος με σοκολάτα και φύκη, μασάζ, θεραπείες για την κυτταρίτιδα, θεραπεία με ηφαιστειακές πέτρες, πολυτελείς περιποιήσεις προσώπου, ταϊλανδικό μασάζ, εξοτικές θεραπείες με απόσταγμα σταφυλιού, περιποιήσεις με φρούτα που προσφέρουν ενέργεια και πολλά άλλα. Το εστιατόριο στο Medite Resort προσφέρει τέλεια προετοιμασμένα βουλγαρικά και ευρωπαϊκά γεύματα, μαζί με εκτεταμένη λίστα κρασιού. Το εστιατόριο έχει χωρητικότητα για μέχρι 70 άτομα, ενώ η μεγάλη βεράντα ανοιχτού τύπου μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 80 επισκέπτες. Μπορείτε να χαλαρώσετε στην πισίνα ή στο κοκτέιλ μπαρ ή να κολυμπήσετε στις εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες.  

Park Hotel Sandanski 

Το Park Hotel Sandanski βρίσκεται στο κέντρο της λουτρόπολης Σαντάνσκι. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, πρωινό σε μπουφέ και πολυτελώς σχεδιασμένα δωμάτια με θέα στην οροσειρά Πιρίν. Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια και οι σουίτες προσφέρουν μπάνιο με μπανιέρα, καλωδιακή τηλεόραση με DVD player και μπαλκόνι με θέα στο βουνό. Οι επισκέπτες που διαμένουν στις σουίτες μπορούν να χαλαρώσουν στο τζακούζι, στο καθιστικό ή στο κρεβάτι με ουρανό της σκεπαστής βεράντας. To Park Hotel Sandanski διαθέτει επίσης σπα με χαμάμ, σάουνα, μασάζ κατόπιν αιτήματος και τζακούζι. Οι επισκέπτες του Sandanski Park Hotel μπορούν να απολαύσουν τις ψητές σπεσιαλιτέ που σερβίρει το εστιατόριο Barbeque του ξενοδοχείου στον πρωτότυπα σχεδιασμένο κήπο του. Το Σαντάνσκι βρίσκεται στη νοτιοδυτική Βουλγαρία, κοντά στα ελληνικά σύνορα. Αυτή η φημισμένη λουτρόπολη θεωρείται το πιο ζεστό μέρος της χώρας.  

Interhotel Sandanski

Στους πρόποδες του όρους Pirin, ανάμεσα από ένα όμορφο πάρκο, το Interhotel Sandanski προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες για χαλάρωση, δραστηριότητες και διασκέδαση. Αυτό το 4 αστέρων ξενοδοχείο διαθέτει ένα ιατρικό κέντρο και κέντρο σπα, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα λουτροθεραπείας στη Βουλγαρία. Οι εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες είναι γεμάτες με θεραπευτικό μεταλλικό νερό. Το κέντρο φημίζεται για τις θεραπείες του σε διάφορες ιατρικές καταστάσεις. Διατίθενται επίσης ατμόλουτρο, σάουνα, στεγνωτήρας μαλλιών και ινστιτούτο καλλονής. Οι εγκαταστάσεις στο Interhotel Sandanski περιλαμβάνουν επίσης παιδικό δωμάτιο παιχνιδιών, αίθουσα εκγύμνασης, γήπεδο pétanque και ένα μοντέρνο κέντρο τένις. Το πάρκο γύρω από το ξενοδοχείο φιλοξενεί εκατοντάδες είδη δέντρων, παιδικές χαρές για παιδιά και μια γραφική λίμνη. Το Sandanski βρίσκεται στη νότια Βουλγαρία, κοντά στα Ελληνικά σύνορα. Αυτή η διάσημη πόλη σπα θεωρείται το πιο ζεστό μέρος της χώρας.  

Apart Hotel Medite

Στη νοτιότερη περιοχή της Βουλγαρίας, το Medite Complex στο Sandanski περιβάλλεται από ένα βοτανικό κήπο και θέα προς την οροσειρά Πιρίν. Έχει ελεύθερη πρόσβαση στο internet και κλιματιζόμενα δωμάτια. Το Sandanski είναι ένα θέρετρο ευεξίας και διαθέτει πηγές με μεταλλικό νερό. Το Medite Complex διαθέτει εξωτερική και εσωτερική πισίνα και ένα κέντρο σπα και ευεξίας. Το εστιατόριο σερβίρει παραδοσιακή βουλγαρική και ευρωπαϊκή κουζίνα, συνοδευόμενη από μεγάλη ποικιλία κρασιών. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το γεύμα σας στην ανοιχτή βεράντα.  

Adjev Han Hotel

Σε μια βολική τοποθεσία κοντά στην E79 ακριβώς στην είσοδο Sandanski, το Adjev Han Family Hotel είναι το ιδανικό μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού, ενώ απολαμβάνετε την όμορφη θέα στο όρος Pirin. Το Sandanski βρίσκεται στη γραφική κοιλάδα του ποταμού Struma, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Μπάνσκο και στο Melnik, μια πόλη γνωστή για τις μοναδικές πυραμίδες από άμμο. Μπορείτε να βγείτε έξω και να επισκεφθείτε τα ενδιαφέροντα ιστορικά και πολιτιστικά ορόσημα όπως το Μονή Rozhen. Το Adjev Han προσφέρει άνετα επιπλωμένα δωμάτια, διακοσμημένα με παραδοσιακό βουλγαρικό στιλ και συνδυασμένα με δεξιοτεχνία με όλες τις απαραίτητες σύγχρονες ανέσεις. Χαλαρώστε στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, ενώ τα μεγάλα και άνετα κρεβάτια εγγυώνται έναν καλό βραδινό ύπνο. Επωφεληθείτε από το κέντρο σπα του ξενοδοχείου, όπου μια μεγάλη ποικιλία από κλασσικά και εξωτικά μασάζ καθώς και θεραπείες για αναψυχή και χαλάρωση προσφέρονται. Αν θέλετε να διοργανώσει ένα συνέδριο, η παραδοσιακά επιπλωμένη αίθουσα, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως 35 άτομα, είναι στη διάθεσή σας. Είναι πολύ ζεστή με τζάκι, εξοπλισμένη με σύγχρονα πολυμέσα και κατάλληλη για εταιρικές εκδηλώσεις, σεμινάρια ή συναντήσεις ανάμεσα σε εργαζομένους. Το Adjev Han Hotel παρέχει μια επαγγελματική υπηρεσία τροφοδοσίας για να κάνει την εκδήλωσή σας όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένη.