Αναζήτηση στο Σάιτ


Επαφή

Sefp-bg

E-mail: sefbg@hotmail.com

 Χορηγοί

 

Εδώ μπορείτε

να διαφημιστείτε!

0890910522

 

«Στόχος της Αλ Κάιντα» η Βουλγαρία

2010-10-23 16:32

 «Στόχος τρομοκρατών» έχει γίνει η Βουλγαρία αφότου έστειλε στρατιώτες στο Ιράκ, υποστήριξε σε συνέντευξη ο Αμπού Σαρίφ εκπρόσωπος της ισλαμικής οργάνωσης, Ασμπάτ αλ-Άνσαρ. Σημειώνεται ότι το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών περιέγραψε την Ασμπάτ αλ-Άνσαρ ως «μια τρομοκρατική οργάνωση με σχέσεις με την Αλ-Κάιντα και έδρα το Λίβανο».

«Οι στρατιώτες σας αναπτύχθηκαν για να πολεμήσουν σε μουσουλμανικό έδαφος, έτσι η Βουλγαρία έγινε ένας νόμιμος και θεμιτός στόχος για την Αλ-Κάιντα», δήλωσε ο Αμπού Σαρίφ.

Μιλώντας στο Αΐν αλ-Χίλουε, ένα παλαιστινιακό προσφυγικό στρατόπεδο κοντά στη Σιδώνα του Λιβάνου, ο Αμπού Σαρίφ προειδοποίησε τη Βουλγαρία να αποσυρθεί από το Αφγανιστάν όπως αποσύρθηκε από το Ιράκ ή να υποστεί τις συνέπειες. «Αποσύρατε τους στρατιώτες σας πριν επιστρέψουν νεκροί», φέρεται ότι δήλωσε σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η Βουλγαρία διατηρεί ένα απόσπασμα 600 στρατιωτών στο Αφγανιστάν, στην Καμπούλ, την Κανταχάρ και τη Χεράτ. Ο υπουργός Άμυνας Άνιου Ανγκέλοφ δήλωσε πρόσφατα ότι η Βουλγαρία μπορεί να στείλει το 2013 άλλους 700 στρατιώτες στη χώρα.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν σχόλια.