Αναζήτηση στο Σάιτ


Επαφή

Sefp-bg

E-mail: sefbg@hotmail.com

 Χορηγοί

 

Εδώ μπορείτε

να διαφημιστείτε!

0890910522

 

Πρωταθλητές κόσμου στο σεξ οι Ελληνες

2010-11-03 20:41

 

Την πρώτη θέση παγκοσμίως καταλαμβάνουν οι Ελληνες για τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε μεταξύ 26 κρατών σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι κάτοικοι της χώρας μας, δηλώνοντας μία συνεύρεση ανά περίπου δύο ημέρες, καταρρίπτουν, όπως φαίνεται, ακόμη και τον μύθο του Γάλλου εραστή, καθώς κατατάσσονται σε πολύ υψηλότερη θέση από τους Γάλλους ως προς τον αριθμό των σεξουαλικών επαφών που αποκάλυψαν ότι είχαν. 

Συγκεκριμένα, οι Ελληνες ανέφεραν 164 επαφές ετησίως, αφήνοντας στην 11η θέση τους Γάλλους, οι οποίοι σημείωσαν πως έχουν περίπου 120 επαφές τον χρόνο, ενώ ο μέσος όρος για τις χώρες που εξετάστηκαν κυμαίνεται στις 103 συνευρέσεις, δηλαδή στη μία ανά περίπου τρεις ημέρες. 


Μετά τους Ελληνες, σύμφωνα με την έκθεση που συνέταξε το Ινστιτούτο Harris Interactive, ακολουθούν οι Βραζιλιάνοι με 145 επαφές, οι Πολωνοί και οι Ρώσοι με 143, οι Μεξικανοί και οι Ελβετοί με 123, οι Νεοζηλανδοί και οι Κινέζοι με 122 και οι Ιταλοί με 121 επαφές. Στον πιο... ψυχρό ερωτικά λαό αναδεικνύονται οι Ιάπωνες, οι οποίοι έρχονται τελευταίοι στη λίστα με μόλις 48 επαφές τον χρόνο και με το 15% εξ αυτών να υποστηρίζει ότι λαμβάνει ικανοποίηση από τη σεξουαλική του ζωή. 

Ευχαρίστηση 
Ευχαρίστηση από την ερωτική του δραστηριότητα δήλωσε πως παίρνει το 25% των Γάλλων, ενώ αξιοσημείωτες στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι οι απαντήσεις των Νιγηριανών: το 67% των ερωτηθέντων απάντησε πως ικανοποιείται από το σεξ, ενώ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι Νιγηριανοί ξεπερνούν τον μέσο όρο -των 18 λεπτών- όσον αφορά στη διάρκεια των ερωτικών τους συνευρέσεων. Βρίσκονται μεταξύ των πρώτων που απολαμβάνουν για πολλή ώρα το σεξ, με τις σεξουαλικές τους πράξεις να διαρκούν περίπου 24 λεπτά έναντι των Γάλλων που δεν αντέχουν για περισσότερο από ένα τέταρτο. 

Τέλος, ως προς τον ρόλο που διαδραματίζει η σεξουαλική δραστηριότητα στη ζωή του ανθρώπου, το 80% των Ελλήνων υποστηρίζει πως «είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα» και μαζί τους, όπως φαίνεται, συμφωνούν οι Πολωνοί σε ποσοστό 79%. Αντίθετα, όπως προκύπτει από την έρευνα, μόλις το 57% των Γάλλων έχει την ίδια γνώμη...