Αναζήτηση στο Σάιτ


Επαφή

Sefp-bg

E-mail: sefbg@hotmail.com

 Χορηγοί

 

Εδώ μπορείτε

να διαφημιστείτε!

0890910522

 

Ηλιακό πληκτρολόγιο από τη Logitech!

2010-11-03 14:21

 

Το τελευταίο της τεχνολογικό επίτευγμα παρουσίασε η Logitech. Πρόκειται για το ασύρματο ηλιακό πληκτρολόγιο «Wireless Solar Keyboard K750», το οποίο έχει ενσωματωμένες ηλιακές κυψέλες και δεν λειτουργεί με μπαταρίες.Η εταιρεία μάλιστα υποστηρίζει ότι αν φορτιστεί πλήρως, το ηλιακό πληκτρολόγιο λειτουργεί για τρεις μήνες ακόμα και στο σκοτάδι!
Εξωτερικά έχει ελάχιστες διαφορές με τα συμβατικά πληκτρολόγια. Είναι λεπτό και διατίθεται σε μαύρο χρώμα με άσπρο περίγραμμα.

Επιπλέον διαθέτει κουμπί on/off, έτσι ώστε να μην χάνεται άσκοπα ενέργεια, ενώ ειδοποιεί σε περίπτωση χαμηλής φόρτισης.

Το ασύρματο ηλιακό πληκτρολόγιο Κ750 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη Νοεμβρίου στην τιμή των 79,99 δολαρίων.

 

Σχόλια

Ημερομηνία: 2011-02-10

Από: ηλιακά παιχνίδια

Θέμα: Ο δρόμος προς το μέλλον...

To wireless solar keyboard Κ750 της Logitech αποτελεί κατά τη γνώμη μας μια σημαντική καινοτομία, η οποία μπορεί και να δημιουργήσει κάποια τάση στο μέλλον. Ενδιαφέρουσα η εργονομική σχεδίαση του πληκτρολογίου και σημαντική η προσπάθεια για μείωση του πάχους του.

Υποστηρίζει όλες τις γνωστές εκδόσεις των Windows (XP, VISTA, 7).
Προφανώς, δεν υποστηρίζει τεχνολογία Bluetooth.

Η λειτουργία του βασίζεται σε μία μικρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία είναι ενσωματωμένη στο πληκτρολόγιο και φορτίζει μέσω του ηλιακού συλλέκτη του πληκτρολογίου, ακόμα και με ένα εσωτερικό φως δωματίου ή γραφείου. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, μία πλήρης φόρτιση επαρκεί για να καλύψει τη χρήση του πληκτρολογίου σε απόλυτο σκοτάδι για περίπου 3 μήνες μέχρι την επόμενη φόρτιση.

θα περιμένουμε να δούμε και παρόμοια προιόντα από άλλες εταιρείες και, φυσικά, κάποια πτώση στην τιμή του…
.
https://www.lagiplan.gr