Αναζήτηση στο Σάιτ


Επαφή

Sefp-bg

E-mail: sefbg@hotmail.com

 Χορηγοί

 

Εδώ μπορείτε

να διαφημιστείτε!

0890910522

 

Εκλάπησαν 320 κιλά χρυσού από το αεροδρόμιο της Σόφιας

2010-10-22 22:09

 Απίστευτη ληστεία, αξίας...320 κιλών χρυσού, εκτυλίχθηκε στη Βουλγαρία, την Κυριακή 17/10/2010, όταν άγνωστοι δράστες, εισέβαλαν στην αποθήκη τελωνείου στο...

αεροδρόμιο της Σόφια, όπου φυλάσσονταν, πολύτιμα μέταλλα.
 Οι διαρρήκτες, εισήλθαν στον αποθηκευτικό χώρο, και τρυπώντας έναν τοίχο, εντόπισαν τα χρηματοκιβώτια, που περιείχαν διάφορα πολύτιμα μέταλλα.

Συγκεκριμένα, περισσότερα από 320 κιλά χρυσού, 20 κιλά ασήμι και 1 κιλό πλατίνα, εκλάπησαν, ενώ εκτιμήθηκε, ότι η αξία των πολύτιμων μετάλλων ξεπερνά τα 16 εκατ λέβα, δηλαδή περίπου τα οκτώ εκατ ευρώ.

Το σύστημα ασφαλείας του τελωνείου, απενεργοποιήθηκε, από νωρίς, το απόγευμα της Κυριακής με αποτέλεσμα η αίθουσα, όπου φυλάσσονταν τα πολύτιμα μέταλλα, να παραμείνει αφύλακτη.

"Δυστυχώς, για κάποιο λόγο, το αυτόματο σύστημα ασφάλειας δεν λειτούργησε, διότι ήταν κλειστό. Οι συνάδελφοί μας βρίσκονται στο σημείο και ξεκίνησαν την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών", δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Τσβέταν Τσβετάνοφ.

Τα μέταλλα αυτά, είχαν κατασχεθεί από την αστυνομία, τον Αύγουστο του 2010, από την εγκληματική ομάδα The Founders, ενώ οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις του τελωνείου, εξυπηρετούν αυτόν ακριβώς το σκοπό, τη φύλαξη αγαθών που έχουν κλαπεί και είδων λαθρεμπορίου.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν σχόλια.